vignet_fiep100Fiep viert feest
Ook het Kleurfeest viert de verjaardag van Fiep Westendorp.

Op 17 december 2016 is het 100 jaar geleden dat tekenares Fiep Westendorp werd geboren. Dat verdient een groots en bijzonder feest: vanaf juni 2016 wordt haar verjaardag 1,5 jaar lang gevierd met onder andere nieuwe boeken, tentoonstellingen, merchandise en theatervoorstellingen rondom de Fiepkarakters.

De rode draad door dit jubileumjaar is bijzonder: er reist een heuse Fiep-dubbeldekker-bus door het land en Het Kleurfeest reist ook wel eens mee!

Fiepbus
De Fiepbus is een rijdend kunstwerk waarin kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Op de benedenverdieping kunnen de jongsten (4-8 jaar) in een doolhof op avontuur in de wereld van Fiep Westendorp. Ze vinden er allerlei spelletjes en bekende Fiepkarakters. Op de bovenverdieping kunnen kinderen en begeleiders spelletjes doen, knutselen en misschien zelfs een ritje maken!

De Fiepbus reist naar theaters, festivals, bibliotheken, musea en zo meer – en komt meestal niet alleen. Het Kleurfeest is één van de activiteiten die voor, achter, naast of bij de Fiepbus kan plaatsvinden om het feest die dag nog grootser te maken.

Meer weten?
Neem voor meer informatie en boekingen rondom Het Kleurfeest en de Fiepbus contact op met Theaterbureau Vanaf 2, bereikbaar op 020-6366860.
Of kijk op www.100jaarfiepwestendorp.nl voor meer informatie over het Fiep Westendorp feestjaar!